Verkrijgbaarheid

Medewerkers van onderzoeksinstellingen en organisaties voor psychodiagnostiek en psychotherapie kunnen vanaf € 300,– een jaarlicentie aanvragen voor een pakket met Minds en testmodulen. Voor deze prijs kunnen maximaal 6 tests naar vrije keuze worden geselecteerd vanuit het Assortiment hier op de website. Extra tests kunnen worden toegevoegd voor € 50,– per testmodule. Het eerste “gebruiksjaar” duurt 15 maanden: dus 3 maanden gratis. Te allen tijde kunnen bestaande testmodulen worden ingewisseld voor andere, of extra tests worden toegevoegd. Er kan natuurlijk ook een afspraak worden gemaakt voor een demonstratie / bespreking van het gehele pakket van Testmanager Minds, indien gewenst op de eigen locatie.

Voor het gebruik van Minds zijn er verschillende typen licenties voor 1 jaar mogelijk:

  • Licentie voor maximaal 6 testmodulen                                                        € 300,-
  • Licentieprijs bij 12 testmodulen                                                                      € 550,-

Minds kan op meerdere pc’s geïnstalleerd worden, maar omdat een licentie is gekoppeld aan een dongel, kan Minds maar op 1 pc tegelijk gebruikt worden. Extra licenties (dongels) kosten slechts de helft van het normale bedrag. Een licentie heeft een geldigheidsduur van een jaar.

Meerprijs van de licentie per extra testmodule                                                     €   50,-

Ontwikkeling nieuwe testmodule                                                                  vraag offerte

Netwerkversie t/m 10 licenties                                                                              € 1100,-

Vermelde prijzen gelden voor nieuwe gebruikers vanaf januari 2020 en zijn excl. 21 % BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Levering van het installatiepakket kan via Wetransfer, of indien gewenst, door toezending van een usb-stick of een cd-rom.

Bij continuering van de jaarlicentie heeft men recht op een update van software en handleiding. Dit houdt in: bijgewerkte normtabellen, nieuwe systeemonderdelen, vernieuwde testmodulen.

Belangrijk! Bij afspraken over beschikbaar stellen van data ten behoeve van verdere normering kan bij voldoende data 10% korting op de volgende licentieperiode verkregen worden! Ook is in dat geval bij de update van Minds  een aangepaste normering beschikbaar, zo mogelijk van de eigen onderzoekspopulatie.

Indien meer informatie over beschikbare testmodules of een aanvraag van een offerte gewenst is: gebruik het contactformulier of mail naar: info@mindsware.nl