Verkrijgbaarheid

Ter kennismaking kan door instellingen voor Psychodiagnostiek en psychologisch onderzoek een gratis demo- of proefversie van Minds aangevraagd worden. Via <Assortiment> in het menu hierboven kan eenvoudig een selectie van testmodulen voor de demo- of proefversie gemaakt worden. Het gevraagde pakket wordt binnen enkele dagen via Wetransfer naar uw e-mail verstuurd. Hiermee kan tot 2 maanden gebruik worden gemaakt van Minds, en dit verplicht tot niets. Er kan natuurlijk ook een afspraak worden gemaakt voor een demonstratie / bespreking van het gehele pakket van Testmanager Minds, indien gewenst op de eigen locatie.

Voor het gebruik van Minds zijn er verschillende typen licenties voor 1 jaar mogelijk:

  • Licentie voor maximaal 6 testmodulen                                                        € 300,-
  • Licentieprijs bij 12 testmodulen                                                                      € 550,-

Minds kan op meerdere pc’s geïnstalleerd worden, maar omdat een licentie is gekoppeld aan een dongel, kan Minds maar op 1 pc tegelijk gebruikt worden. Extra licenties (dongels) kosten de helft van het normale bedrag. Een licentie heeft een geldigheidsduur van een jaar.

Meerprijs van de licentie per extra testmodule                                                     €   50,-

Korting op licentieprijs bij afspraken over dataretour-regeling:                          10%

Ontwikkeling nieuwe testmodule                                                                  vraag offerte

Netwerkversie t/m 10 licenties                                                                              € 1100,-

Vermelde prijzen gelden voor nieuwe gebruikers vanaf januari 2018 en zijn excl. 21 % BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Levering van het installatiepakket kan via het internet (Wetransfer), of indien gewenst, door toezending van een usb-stick of een cd-rom.

Bij continuering van de jaarlicentie heeft men recht op een update van software en handleiding. Dit houdt in: bijgewerkte normtabellen, nieuwe systeemonderdelen, vernieuwde testmodulen.

Belangrijk! Bij afspraken over beschikbaar stellen van data ten behoeve van verdere normering kan 10% korting op de licentieprijs verkregen worden! Ook is in dat geval bij de update van Minds  een aangepaste normering beschikbaar, zo mogelijk van de eigen onderzoekspopulatie.

Vraag geheel vrijblijvend een demo- of proefversie aan via <Assortiment> in het menu, of vraag een offerte via het contactformulier of via e-mail: info@mindsware.nl