Enkele reacties van gebruikers:

P.v.Z.: Ik heb een goede indruk kunnen krijgen van Minds. Breed georienteerd op cognitieve functies, heldere uitleg en goed werkend, en tevens voor kinderen aansprekend.

R.J.: Ik ben onder de indruk van Minds qua gebruikersgemak, soort tests die afgenomen kunnen worden en ook van de tests die ik nog niet kende en die ik een mooie toevoeging vind aan bestaande. Daarnaast is ook de testuitslag overzichtelijk en handig in te lezen en praktisch dat verschillende normgroepen als vergelijk gebruikt kunnen worden.

J.E.: ik heb in het verleden bij een stageplaats met jullie systeem gewerkt, wat ik als zeer fijn heb ervaren.

F.S.: als docent psychodiagnostiek was ik benieuwd naar het programma Minds en heb het afgelopen vrijdag bekeken. Wat ziet het er werkelijk PRACHTIG uit! Mijn complimenten, ik ben zelf gewend aan een ander pakket (..) waar ik vaak ruzie mee heb (en al ging twijfelen aan mijn computer handigheid), maar dit ging me allemaal makkelijk af (zonder handleiding).

A.V.: De grafische rapportage ziet er in Minds erg mooi uit. En leuk dat je dat samen met een rapport in Word kan plaatsen!

P.P.: We gaan vanmiddag weer mindsen!

H.K.: De uitgebreide mogelijkheden van Minds spreken mij erg aan!

E.H.: Minds … een goddelijk programma…

K.B.: Ziet er gelikt uit.

C.I.: Minds heb ik ervaren als een gebruiksvriendelijke, innovatieve manier om neuropsychologische taken af te nemen en te scoren. Enige minpuntje zijn sommige normgroepen, die vrij klein zijn in grootte. Dit is echter iets wat, neem ik aan, in de loop van de tijd zal verbeteren. Op andere vlakken is Minds een aanrader.